torstai 12. toukokuuta 2011

Kiitoskukkia

Toukokuu on lapsiperheissä kiireistä aikaa. Harrastusten ja kerhojen kevätjuhlat vietetään ennen lukuvuoden loppua. Harrastusten vetäjiä ja kerhotätejä olisi myös kiva muistaa. 

Olen huono keksimään lahjoja enkä tunne kerhotätejä kovin syvällisesti, saati tietäisin mistä he oikeasti pitävät. Mutta jotenkin halusin heitä muistaa ja kiittää arvokkaasta työstä...


 
Joten ajattelin ostaa jotakin sellaista, mistä itsekin pitäisin - eli kesäkukkia, jotka ilahduttaisivat kukillaan mahdollisimman pitkään. Päädyin suloisiin riippapetunioihin. Asuivatpa tädit kerrostalossa, rivitalossa tai omakotitalossa, sopii tuo kukka amppeliin joka tapauksessa. Yllätyin iloisesti petunioiden laajasta värivalikoimasta. Myös esimerkiksi vaalean keltaiset tai aivan vaalean haalean punaiset olivat todella kauniita. Täytyi oikein muistuttaa kukkameren vierellä, että en ollut ostamassa kukkia itselleni.

Kukkapurkkeihin tein pienet keväiset paperiviirit, jossa luki "Kiitos kerhovuodesta!" Taakse sai sitten kerholainen kirjoittaa oman nimensä.


Ja kyllä, taisin osua nappiin. Kerhotädit näyttivät ilahtuvan aivan aidosti näistä kukista!

Nyt nautiskellaan sateesta, joka virvoittaa puutarhan kohisevaan kasvuun! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti