maanantai 16. toukokuuta 2011

Minimaailma

Innoistuin erään lastenlehden innoittamana värkkäämään minikokoista, leikittävää maatilaa. Lehden mukana tuli vinkkejä sekä joitakin eläinhahmojen aihioita. Tämä oli oikein hauskaa sadepäivän hommaa. Minimaailmaa olisi voinut jatkaa ja hioa loputtoman pitkälle, mutta tällaista syntyi nyt tällä kertaa.


Sovelsin lehden mallista ihan omanlaiseni. Suurin osa askartelumateriaaleista on kierrätyskamaa kuten pahvilaatikoita, mainoslehtisiä, jäätelötikkuja. Lisäsin maatilaan mielestäni sopivan tuulimyllyn, vaikka se onkin jokin valmis matkamuisto. 



 Hevosen ja aasin tallin "maalipinta" on lehdestä leikattu maalatun seinän kuva. 


Traktoritalli syntyi jäätelöpaketista. Siellä on menossa rengasremontti. Mukaan pääsi myös aiemmin askartelemamme linnunpönttö, nyt kalkkunan asuttamana. Kaivossa ja kanien juomakupissa välkehtii "vesi". 



Tuohon "laitumeen en ole kovin tyytyväinen, mutta tulipa sellainenkin tehtyä. Nyt uudella nurmella varustettuna, siis sekä paperisella että oikealla ruoholla. Postilaatikko on oma suosikkini. Se oli hauska tehdä, vaikka kansi kuivuikin hieman kieroon. Siinä on meidän perheen nimikin.

Ja ei kun leikkimään!!!


3 kommenttia:

  1. Sain tänään tiettä, että tämä minimaatila voitti palkinnon Leppis lehden askartelukilpailussa. :-)

    VastaaPoista
  2. Hei, missä lehdessä on ollut maatilan ohje?

    VastaaPoista
  3. Tämä on ollut lasten Leppis-lehdessä nro. 5/11.

    Askartelun iloa!!

    VastaaPoista