torstai 19. tammikuuta 2012

Talvikuu

Joulun jälkeen mulla iskee vähäksi aikaa tyhjyys. 

Fiilistelen joulua marraskuun puolesta välistä alkaen ja venyttelen joulukoristeiden poistamista pitkälle tammikuuhun. Sitten se -tyhjyys - tulee. Joulukoristeet katoavat vähitellen takaisin laatikoihin ja niiden tilalle jää omituisia koloja... Nyt on täytyy miettiä jotakin tilalle. Joulu oli meillä viininpunainen ja pellavainen ja kultainen. Nyt viehättäisi vihreä ja raikas sininen... Hmmm....

Muuten meillä elellään mukavaa talvielämää. Isoveli on jo siinä iässä (5v. 10kk), että osaa hiihtää. Luistelemista kokeilimme eilen. Vähän jännitti, muistaako hän viime vuodesta, miten jäällä liikutaan. Ihan mukavasti hän luistimilla liikkui - välillä toki pyllähdeltiin, mutta mieli pysyi innostuneena. Isoveljelle iltajää oli jo sinänsä elämys. Onhan voimakkaasti valaistu jääkenttä pimeän illan keskellä hieman maagisen näköinen paikka.


Pikkuveli (2.5v. ei luistelusta mitään tiennyt, mutta kova into pikkumiehellä oli. Hänestä oli pidettävä kiinni koko ajan, kunnes hän lähti "muina miehinä" töpsöttelemään lumikasasta kohti jääkentän keskustaa. Hän taisi unohtaa, että oli luistimet jalassa ja meni jäällä yksin 4-5m ilman tukea!



Luistelun jälkeen lämmin kaakao maistuu makoisalta. Nämä Muurlan muumiemalimukit ovat mielestäni mainiot ja nyt ne ovat erittäin ajankohtaiset :-)



Miesväki palailee kohta voimisteluharjoituksista. Sitten vuorossa on sauna ja vaalipaneeli!

Leppoisaa talvitorstai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti