sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Talvilintuja

Joulusta jäi hampaankoloon (ainakin) yksi askartelu, mikä jäi toteuttamatta, nimittäin talviset linnut. Viime viikolla askarreltiin niitä ja tänään laitoin ne ikkunaan. Malli - ja toteutus - on hyvin yksinkertainen.


Eli linnun malli askarteluohjeiden kätköstä, samoin tapettimallipalanen. Piirsin yhtä lintua kohden kaksi ja liimasin tapetin palat vastakkain. Tapetti, jossa on kaunis helmen harmaa ornamentti toimii linnuissa ihan mukavasti. Se on ystäväni taannoisesta muuttoroskakuormasta pelastettu :-) Kuvioita en yrittänytkään kohdistaa, vaan jokainen lintu on "uniikki". 


Helppoa ja nopeaa askartelua - me like! :-)


Keittiössä vallitsee nyt sini-harmaa-valko-kerma -värimaailma. Astiapyyheet sain anopilta ja vahakangas valikoitui näemmä niiden mukaan. Verhot ovat yksiväriset, harmaat. Näillä mennään nyt muutama viikko. Viimeistään pääsiäisenä on jonkin muun aika. 


Yksi pelargoneista otti jo varaslähdön kevääseen. Se kukkii makuuhuoneen ikkunalaudalla. Persikan väriset kukat ovat tosin saaneet valkoiset reunat, ovat siis haalistuneet viime kesäisistä kukinnoista. Ikkunassa ovat jouluksi laitetut Ikean yrnsnö-pitsiverhot. Tykkään niistä vieläkin. 

Nyt taitaa olla aika aloittaa viherkasvien lannoitus. Valo voittaa!

rakkaudElla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti