sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kesän satoa

Kasvihuone on tuottanut jo jonkin verran satoa. Tomaateista on saatu maistiaisia ja pari kurkkua on syöty sekä salaattia ja yrttejä. Myös ensimmäiset kesäkurpitsat ovat valmiita syötäväksi. Kesäkurpitsat kylvin tosin melko myöhään, mutta onneksi kesän lämpöä tuntuu edelleen jatkuvan.


Viiniköynnös on yltynyt hurjaan kasvuun kasvihuoneessa. Mietin minkälaisen tuen sille laittaisin. Olin saanut ystävältäni kauiin vanhan kehyksen ja halusin siitä jotakin erityistä. Isäntä auttoi tämän(kin) idean toteuttamisessa. Ihana taulunkehys sai kunniapaikan kasvihuoneen peräseinältä. Viiniköynnös saa hakea tukea siitä. 


Sisareni ihmetteli ääneen, miksi ihmeessä kasvihuoneessa on taulun kehykset? No, miksipä ei?? Toiset ostavat kalliita golfvarusteita tai muita urheiluvälineitä harrastuksiinsa. Minä päätin nyt vähän "satsata"  kasvihuoneeseen. Kasvit ovat minulle tärkeä harrastus!


Nämä malvat kurkottelevat kasvilavan reunalta, papujen takaa kohti aurinkoa. Aurinkoa kohti taidan minäkin nyt suunnata nokkani! 


Aurinkoista, heinäkuun viimeistä sunnuntaita!


4 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään kovasti malvasta. Mulla on sitä monivuotisena ja sitten vielä kylvän suurempi kukkaista kesämalvaa joka vuosi. :-)

    VastaaPoista
  2. Malva on kyllä ihana...en tiennyt, että sitä on monivuotisenakin <3

    VastaaPoista
  3. Monivuotinen malva on pienempikukkaisempi, vanha pihaperenna. Aivan ihana sekin :-)

    VastaaPoista