lauantai 10. joulukuuta 2011

Joulukuun 10. päivä!

Keisari Augustukselta kävi käsky, että koko maa oli verolle pantava. 

Niinpä Joosefkin pakkasi matkalle tarvittavat tavarat mukaan. Matkaan lähti myös hänen kihlattunsa Maria, jonka laskettuaika oli jo lähellä. Matka tehtiin ehkä aasilla, ehkä kävellen. Välillä pysähdyttiin syömään omia eväitä ja täyttämään vesileilejä. Myös aasi tarvitsi ruokaa ja juomaa. Yön suojana saattoi välillä olla pelkkä tähtitaivas. Matkalaisia oli varmasti paljon, sillä kaikki olivat matkalla ilmoittautumaan verokirjoihin.

Uusia nukkeja olen tehnyt. Nyt niitä on kaikkiaan 11 kpl. Keisari Augusta en sentään tehnyt.Keisarin kunniaksi kuitenkin tässä kuva amaryliksestä. Se on mielestäni jotenkin majesteetillinen :-)

Tämä viikko on vierähtänyt vierailujen merkeissä. Ihana pieni kummipoikanikin (10kk) kävi meitä tervehtimässä, äitinsä kanssa toki. Huomenna alkaa joulujuhlallisuuksien viikko. Isompi pojista osallistuu voimistelunäytökseen 1400 muun lapsen ja nuoren voimistelinjan kanssa. Äidin sitten täytyy katsoa, että poika on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Täytyy myöntää, että kyllä, äitiä jännittää!

Huomenna syttyykin jo 3. kynttilä! 

Mukavaa, jouluista sunnutaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti